MENIU

Jaf în curtea Poliției din Galați. Hoții au plecat cu banii dintr-un aparat de tipul SelfPay

Sursa foto: Poliția Română

Jaf în curtea Poliției din Galați! Hoții au spart un aparat de tip SelfPay și au luat caseta în care se aflau banii din încasări. Zona este supravegheată video, iar hoții sunt acum căutați de oamenii legii.

Potrivit IPJ Galați, luni, 3 octombrie 2022, la ora 09:30, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 ani, din Galați, că, în perioada 30 septembrie – 03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip SelfPay, caseta în care se aflau banii din încasări. 

„Din primele verificări a rezultat că ușa de acces în punctul de lucru a fost găsită de administrator descuiată și fără urme de forțare, spațiul fiind situat efectiv în fața sediului Serviciului Pașapoarte. Totodată, precizăm că accesul către structurile Poliției este amplasat în partea din spate a clădirii aflată în această curte. A fost efectuată cercetarea la fața locului și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmând a se stabili împrejurările în care s-a comis această faptă”, a anunțat IPJ Galați.

Mai multe articole despre:
jaf politie galati selfpay galati