MENIU

Jack Spintecătorul în variantă felină. Un criminal în serie care ucide pisici a ÎNGROZIT Londra

Proprietarii de pisici din Londra și din zonele înconjurătoare trăiesc cu teama că animalul lor ar putea fi următorul care va sfărși în mod brutal, ucis de un individ dereglat, poreclit „M25 Cat Killer” (numele lui provenind de la denumirea autostrăzii M25 care înconjoră Londra).

După ce au fost ucise și dezmembrate aproximativ 250 de feline din 2014, până în prezent, individul - sau grupul de indivizi – răspunzător pentru aceste fapte abominabile a dat o nouă lovitură luna trecută.

Trupul decapitat „ritualic” al unei pisici de companie a fost găsit de Paști, într-o grădină din Redhill, Surrey. Animalul se afla în compania unui cat-sitter, în timp ce proprietarii erau plecați.

În toți acești ani, în suburbiile londoneze Croydon, Streatham, Mitcham Common, Sutton, Charlton, Peckham și Finchley, mai multe pisici au fost găsite complet ciopârțite.

Un medic veterinar care a făcut autopsii pe câteva cadavre de pisici a găsit bucăți de pui crud în conținutul stomacului pisicilor, conchizând că animalele au fost ademenite cu mâncare, pentru a fi prinse și omorâte.

De asemenea, în vecinătate au mai fost găsite două vulpi decapitate, semnalând că individul nu se rezumă doar la pisici.

În noiembrie 2015, poliția metropolitană a început cercetările, demarând Operațiunea Takahe, după ce asemănările și modul îngrozitor prin care animalele au fost ucise în număr crescând a ridicat semne de întrbare.