MENIU

Iuliana Tudor, mesaj sfâşietor pe Facebook: "Moartea respiră peste tot"

<p>Iuliana Tudor</p>

Iuliana Tudor a fost profund marcată de evenimentele tragice din ultimele săptămâni, de la Colectiv şi din Franţa. Prezentatoarea TV a mărturisit că are senzaţia că Moartea este peste tot şi că-şi "întinde mirosul în stradă şi în noi cu o putere de neimaginat".

Iuliana Tudor a postat pe o reţea de socializare un mesaj sfâşietor despre evenimentele din ultimele săptămâni, care ne-au tulburat liniştea: incendiul de la Colectiv şi atentatele de la Paris. Prezentatoarea TV a mărturisit că are senzaţia că Moartea este prezentă peste tot şi că ea consideră că singura cale către pace este iubirea.

"Am trăit toate zilele acestea tăcând, ascultând, rugându-mă, ajutând, întrebându-mă, întristându-mă, înfiorându-mă, revoltându-mă, asteptând, muncind, sperând, crezând! Este prima oară când am senzaţia acută că Moartea respiră peste tot, că-şi întinde mirosul în stradă şi în Noi cu o putere de neimaginat! şi nu înţeleg lumea... acea lume neagră, crudă, oribilă prin actele sale, lumea care confundă URA cu Credinţa! Resimt neputinţa, vulnerabilitatea şi mai ales Fragilitatea Umanităţii! Şi mă întreb ce pot face eu? Ar trebui să ne întrebăm fiecare! Ce putem face Noi? Credinţa e tot ce avem! Iubirea, singura cale către Pace! Dumnezeu să fie cu noi toţi!", este mesajul care trădează momentele dureroase resimţite de Iuliana Tudor.

Sursa: Spy News

Mai multe articole despre:
Iuliana Tudor iuliana tudor colectiv