MENIU

IULIA IONESCU a fost GĂSITĂ. Poliţia: Era îmbrăcată în aceleaşi haine. Abia aştepta să ajungă acasă

<p>Petre Tobă</p>

IULIA IONESCU a fost găsită. Poliţia Capitalei a oferit presei detalii despre felul în care a fost identificată Iulia Ionescu, adolescenta care a dispărut din Capitală în urmă cu 3 zile şi a fost găsită într-un tren care venea de la Suceava. 

IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Petre Tobă, şeful Poliţiei Române: "Vreau să vă fac un anunţ oficial. Minora care a dispărut a fost găsită, e în custodia Poliţiei Române şi se îndreaptă spre Bucureşti."

Conform Poliţiei, toate meritele găsirii IULIEI IONESCU se datorează colaborării dintre toate instituţiile statului, DGIPI şi SRI au sprijinit punctul de comandă instituit.

Tobă: Am stabilit că minora se află în Suceava şi o echipă specializată a reuşit să o identifice şi se deplasează cu ea sre Bucureşti. Minora nu a fost victima niciunei infracţiuni. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o informez pe mama fetiţei. Mama a avut o discuţie telefonică inclusiv cu Gabriel Oprea şi i-a transmis totul, că este bine, în custodia poliţiei.

Fetiţa va fi predată familiei. Ea a colaborat din primul moment cu poliţiştii, în echipă au fost şi poliţişti femei şi vreau să ştiţi că abia aştepta să ajungă acasă la familie.

Am avut date şi informaţii că fata este în zona Suceava. Dovadă că ea este acum în custodia noastră.

Pot să vă confirm că fetiţa era îmbrăcată în aceleaşi haine în care plecase de acasă: palton negru, pantaloni negri.

Şeful de tren nu a avut nicio participare la această identificare. A fost identificată în tren, de Poliţie".

IULIA IONESCU a fost GĂSITĂ. Unde era ADOLESCENTA care a dispărut miercuri, în drum spre şcoală