MENIU

Iulia de la Abracadabra, poveste ca-n filme. A"fugit" dintr-o maternitate din Timişoara, în travaliu

Iulia Stănescu
<p>Iulia Stănescu</p>
Iulia Stănescu

Iulia Stănescu, cea care a devenit celebră cu ajutorul emisiunii pentru copii Abracadabra, are o poveste de viaţă ca-n filme. Tânăra trece zilele acestea printr-o perioadă delicată: însărcinată în nouă luni, ea a fost părăsită de iubitul său.

Plecată din România la New York împreună cu mama sa, Iulia a revenit în ţară şi şi-a spus povestea în cadrul emisiunii "La Măruţă".

Povestea tinerei e demnă de o telenovelă: căsătorită timp de un an cu un tânăr chinez, ea a divorţat şi a rămas însărcinată cu un bărbat din Slovenia. Din păcate, partenerul său a decis să nu mai continue relaţia, iar în aceste zile Iulia Stănescu se pregăteşte să devină mama unei fetiţe.

Iulia este acum însărcinată în luna a noua şi, după ce a fost internată într-o clinică din Slovenia, a revenit în ţară şi să nască, scrie ADPM.

Din pricina depresiei, probabil, actriţa a fugit din maternitatea din Timişoara unde era internată. În cadrul emisiunii "La Măruţă" de la Pro TV, medicii au susţinut că Iulia a plecat din spital fără să treacă pe la recepţie pentru a-şi ridica actele. Iulia a susţinut că a dorit să plece acasă, dar a uitat să îşi ridice buletinul, şi că va reveni la maternitate azi.