MENIU

Iubitul a bătut-o crunt şi apoi a încercat să o sufoce. De ce spune: "Mă bucur că m-a bătut pe mine"

Un luptător MMA şi-a bătut crunt iubita, nemulţumit că aceasta nu i-a cumpărat mâncarea pe care vroia să o mănânce. Femeia a fost cu greu salvată, după ce a reuşit să scape din mâinile agresorului său şi să sune la poliţie.

Tânăra povesteşte că iubitul său, luptătorul profesionist de MMA Julian Wallace, a fost nemulţumit că ea a uitat să îi cumpere de la magazin ce îşi propusese bărbatul să mănânce. Aşa că a început să o bată, folosind mişcări MMA, până când a început să o sufoce.

Din fericire pentru ea, iubita bărbatului este şi ea o luptătoare MMA pe nume Jessy Jess, aşa că a reuşit să îl doboare, folosind câteva mişcări. Tânăra spune că a crezut că Wallace o va ucide, pentru că în timp ce o strângea de gât începuse să îşi piardă cunoştinţa şi, în ciuda faptului că ea încerca să îl lovească peste mână, bărbatul o strângea tot mai tare, scrie Daily Mail.

Jess susţine că e fericită că ea a fost cea bătută de Wallace, pentru că o altă persoană fără nicio pregătire în artele marţiale ar fi avut răni mult mai grave.

Bărbatul va apărea în faţa judecătorului pentru fapta sa, iar tânăra s-a mutat din ţara natală, Australia, în SUA, pentru a avansa în cariera sa de luptătoare MMA.

Mai multe articole despre:
arest luptător mma julian wallace jessy jess