MENIU

Iubita patronului de la Untold, care a fost acuzat de sex cu minori și șantaj, sare în apararea partenerului său: "Iubitul sufletului meu, te respect..."

Bogdan Buta, sursa foto: Instagram

Răsturnare de situație în cazul patronului UNTOLD, Bogdan Buta, acuzat de sex cu minori și șantaj. Dosarul acestuia a fost clasat de mai bine de două săptămâni de Parchetul din Cluj, însă, abia acum s-a făcut public acest lucru. 

 

Bogdan Buta, unul dintre fondatorii festivalului Untold, a fost acuzat la începutul acestui an de sex cu minori. Ulterior, acesta a fost audiat, iar un dosar penal s-a deschis pe numele său. Între timp, Parchetul Cluj a decis ca dosarul acestuia să fie clasat, lucru care s-a întâmplat acum mai bine de două săptămâni, însă abia acum decizia a apărut în spațiul public. Astfel, bărbatul a scăpat de acuzațiile grave care i se aduc.

După cele apărute în presă, presupusa iubită a patronului, Vanessa Youness, a intervenit în scandal și i-a luat apărarea acestuia.

„Bogdan Buta, iubitul sufletului meu, te respect, te onorez, te admir, te sustin, te iubesc in infinitul Univers. Cu iubire mereu si mereu, iubita sufletului tau.„, a scris aceasta pe pagina sa de socializare.

În urma scandalului cu minori, patronul UNTOLD a anunțat că se retrage din conducerea festivalurilor. Potrivit informațiilor obținute de presa locală, cei doi băieți abuzați, de 15 și 16 ani, ar fi fost abordați pe o aplicație de întâlniri. Fără a-i întreba ce vârstă au, Buta i-a chemat la el acasă, unde i-ar fi îmbătat și drogat pentru a-i abuza sexual.

Totodată, Bogdan Buta a susținut că îi va da în judecată pe cei care i-au afectat imaginea. 

Mai multe articole despre:
bogdan buta untold vanessa youness