MENIU

Iubita lui Victor Spirescu a făcut mărturisiri dureroase

<p>Victor Spirescu</p>

Suzana Mateş, femeia cu care Victor Spirescu urma să se căsătorească, a povestit pentru cancan.ro cum s-au scurs ultimele clipe de viață a iubitului ei.

“Nu pot să cred că a greşit el, nu ar fi făcut rău la nimeni! Ştiu cum conduce şi beat, şi treaz, era un nebun, dar avea control, nu se poate aşa ceva! Încă stau şi mă gândesc şi încerc să nu să blamez pe nimeni. Nu cred că a fost vina lui, era un şofer atât de bun, încât nu mă gândesc că a făcut o asemenea greşeală, am poze cu locul în care s-a întâmplat… lipseşte o piesă din puzzle. Şi încă stau şi aştept autopsia şi expertiza de la poliţie”, a spus tânăra pentru cancan.ro.

Primul român care a "invadat" Marea Britanie a murit într-un TRAGIC accident. Urma să se căsătorească

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricțiilor la 1 ianuarie 2014, a murit într-un accident rutier.

Tragicul eveniment a fost anunțat pe Facebook de prietenii săi. „Azi am pierdut un prieten drag mie și familiei mele... a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea «Adițule nu am trăit degeaba am trăit viața la maxim». Mai erau multe de făcut «Victor»! Odihnește-te în pace Spirescu Victor! Condoleanțe familiei!”, a scris unul dintre prietenii lui Victor.

Mai multe articole despre:
Londra deces român victor spirescu Suzana Mateş