MENIU

Iubita lui Cristian Boureanu, atac dur la adresa fostei soții

Laura Dincă este foc și pară. De când iubitul său, Cristian Boureanu, a ajuns la pușșărie nu mai are nicio zi de liniste.

Ea a renuntat sa mai mearga la facultate si se duce non-stop la penitenciar cu sacosele pline pentru iubitul sau. Dupa ce a auzit ca fosta sotie a declarat ca Boureanu trebuie sa plateasca pentru ce a facut, Laura s-a enervat la culme si a atacat-o dur pe fosta sotie a politicianului.

„Ea (n.r.: Irina) vorbeşte despre Cristi şi dă în el, dar de-o săptămână nu s-a interesat de fata ei. Habar n-avea că Ioana a venit acasă. Păcat că a vorbit aşa, pentru că orice s-ar fi întâmplat între ei doi şi orice ar fi avut de împărţit, în situaţia asta trebuia să ştie că vorbeşte despre tatăl copilului ei, bărbatul care a întreţinut-o şi le-a susţinut financiar toate nevoile. Să aibă grijă că dacă Cristi intră la puşcărie, or să ajungă pe străzi, or să moară de foame”, a spus pentru Click! logodnica lui Cristian Boureanu. 

Din noaptea în care tatăl său a ajuns în arest, Ioana s-a mutat în apartamentul acestuia.

“Ioana stă la noi, e supărată, plânge şi nu e în stare să meargă la şcoală. Abia azi (vineri, 16 iunie, n.r.) se duce să-şi încheie mediile. Cristi a vorbit cu ea, i-a spus că o iubeşte şi să fie cuminte şi că o să se termine toată nebunia asta cât mai repede”, a mai povestit iubita lui Boureanu.


Mai multe articole despre:
Cristian Boureanu Irina Dincă