MENIU

Îţi vor da lacrimile! Fotografii sfâşietoare de pe patul de spital, făcute publice de Andreea Marin

Andreea Marin a făcut publice mai multe imagini cu puternic impact emoţional.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini cu Alex, băieţelul care a suferit arsuri grave, după ce maşina bunicilor a explodat în apropierea lui. Micuţul a fost operat pentru reconstrucţia părţilor din corp, care au fost afectate de incediu.

"Micuţul Alex Botorea, care a trecut la vârsta de doi ani printr-o tragedie, o maşină a bunicilor a explodat şi copilul a suferit arsuri grave, a făcut astăzi pasul spre o nouă etapa din viaţa sa cu ajutorul medicului Prof. Dr. Mehmet Mutaf, specialist în chirurgie estetică şi reconstructivă. Tineriii părinţi îl văd puternic pe Alex şi asta le dă şi lor putere.

Acestea au fost vorbele mamei ieri, iar ambii părinţi sunt astăzi calmi, optimişti şi pozitivi, au toată încrederea. Micuţul Alex are nevoie de câteva operaţii succesive pentru reconstrucţia parţilor din corp care au suferit în urma incendiului. Ieri, în prima etapă, într-o operaţie ce a durat aproape 11 ore, au fost reconstruite zonele din jurul ochilor, gurii şi piramidei nazale.

Chipul este afectat pentru că ţesutul ars nu mai este elastic şi este nevoie de intervenţii delicate. Peste aproximativ 2 săptămâni vor fi inserate balonaşe de silicon în zona pieptului, acestea ajutând corpul să producă ţesut (piele) nou, ce va fi folosit pentru a înlocui ţesutul ars de pe faţă.

Urechile vor fi reconstruite în jurul vârstei de 7 ani, recuperarea necesită răbdare, dar micuţul Alex poate avea o nouă viaţă. Medicii români i-au salvat viaţa după accident, acum echipa se ocupă de reconstrucţia atât de necesară pentru el", a scris Andreea Marin pe o reţea de socializare, conform spynews.ro.




Mai multe articole despre:
reconstrucţie Andreea Marin operaţie băieţel