MENIU

Irinel Columbeanu, mărturii în exclusivitate despre viața la azil - Care e cea mai mare dorință a sa de sărbători

Irinel Columbeanu

În prag de sărbători Irinel Columbeanu are o singură dorință: vrea să își petreacă această perioadă alături de Monica și de fiica lui Irina. Fostul milionar de la Izvorani a făcut declarații în exclusivitate pentru Realitatea PLUS despre starea sa de sănătate și despre problemele financiare. 

De două luni, Irinel Columbeanu își duce zilele într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Pentru a putea achita cei 4.000 de lei lunar, fostul afacerist a apelat la apropiați. În mod surprinzător unul dintre cei care i-au sărit în ajutor este chiar fostul cumnat care i-ar fi trimis 3.000 de lei.

Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel."

În prag de sărbători, fostul milionar de la Izvorani are o singură dorință: vrea să petreacă alături de fosta sa soție Monica și de fetița lor. Nu știe însă dacă acest lucru se va întâmpla. Monica nu îi mai scrie, iar pe Irina n-a mai văzut-o de mult.

"Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America."

Însă copila stabilită în America cu mama sa, nu și-a uitat tatăl și i-a trimis niște bani din economiile sale.

Irinel Columbeanu mai are însă o speranță, de curând a filmat o reclamă și are mai multe planuri de proiecte care speră să se materializeze. 

Mai multe articole despre:
Irinel Columbeanu