MENIU

Ipoteză şocantă în cazul morţii lui Vasile Turcu. "A fost spânzurat!"

O ipoteză şocantă a apărut în cazul morţii afaceristului Vasile Turcu, potrivit căreia acesta ar fi fost spânzurat, deoarece "omul era un şmecher şi un supravieţuitor".

Într-un articol publicat de ediţia în limba română a site-ului rusesc sputnik.md, se arată o ipoteză şocantă în cazul morţii lui Vasile Turcu, unde se afrimă categoric că afaceristul a fost spânzurat şi nu este cazul unei sinucideri.

„Părerea mea este că Turcu a fost spânzurat, ridicat în brațe de un ins suficient de puternic ca să-i rupă coastele”, se afirmă în articolul lansat în spaţiul public de principalul organ de propagandă al Kremlinului în limba română.

Articolul este scris la persoana I, nu poartă vreo semnătură, iar autorul anonim recunoaşte, în cele din urmă, că articolul este doar o ipoteză şi că decizia finală va fi dată de către anchetatori.

În ipoteza lansată de sputnik.md, se arată că moartea lui Turcu este "un adio de la un grup de felul celor cu care Turcu, la fel ca mulți „oameni de afaceri” cu probleme din ziua de azi, a intrat în contact".