MENIU

Ipoteză-şoc la Romanii au talent. Răduleasca l-a "săpat" pe Cotimanis? Cum a ajuns Călinescu jurat

Actorul și regizorul Florin Călinescu intră în juriul Românii au talent 2016.

Florin Calinescu a facut si cateva declaratii despre noua postura in care urmeaza sa apara in cunoscutul show, precizand ca a dat concurs pentru a intra in juriul Românii au talent.

"Am dat concurs, am vazut intr-un ziar ca se da concurs, si chiar m-am mirat ca am fost chemat. Talentul meu e sa vorbesc oamenilor. Cei 20 de ani mare parte dintre ei i-am petrecut aici”, a dezvaluit Florin Calinescu.

Bebe Cotimanis (60 de ani) nu știa că va fi dat afară de la Pro TV. Actorul și Mihaela Rădulescu (46 de ani) se înțepau reciproc în cadrul show-ului, dar se pare că tocmai acesta ar fi fost și motivul pentru care Cotimanis a fost dat afară, potrivit click.ro.

Bebe Cotimanis a recunoscut că s-a certat cu vedeta și în spatele camerelor de filmat și și-a amintit de un episod peste care Răduleasca nu a vrut să treacă: "Facem asta şi în direct. Nu este regie, este condiţia pe care am avut-o la semnarea contractului. (...) Nu avem regii făcute, eu m-am temut mult de chestia asta. Odată mi-a zis Răduleasca să trecem o fetiţă, dar eu n-am putut s-o trec.

Ea cânta foarte bine, dar momentul în sine nu merita să treacă. Ea era o minune de copil, dar am avut de ales şi am ales cum am vrut eu. Am plâns că n-am putut s-o trec. Am rugat-o să mă ierte, dar ea a zis că nu".

Din câte se pare, în urma acestor discuţii, producătorii au preferat să renunţe la Cotimanis şi să-l aducă pe Florin Călinescu.