MENIU

Ipoteză-șoc: Dăncilă, marioneta unui serviciu secret. Care este planul ocult

Viorica Dancila, marioneta la alt papusar?

Premierul Viorica Dăncilă ar fi intrat după condamnarea lui Liviu Dragnea sub influența unor personaje dubioase, crescute și ascensionate sub pălăria SIE, potrivit unor surse citate de Comisarul.ro. Miza reală a noii structuri ar fi contractele militare ale României, în valoare de miliarde de euro.

Demiterea secretarului de stat în Ministerul Apărării Andrei Ignat, omul care a făcut jocurile lui Dragnea în afacerea achiziționării corvetelor, afacere de peste un miliard de euro, scoate la iveală noile „orientări" de la vârful Guvernului condus de Viorica Dăncilă, arată sursa citată.

Numirea de către Dăncilă a Rodicăi Nassar, ex-DIE/SIE în funcția-cheie de secretar general al partidului nu este deloc întâmplătoare. 

Din același scenariu face parte și numirea suspectă de consilier al premierului în persoana lui Anton Pisaroglu.

Anton Pisaroglu a fost rugbyst de performanță, după care a lucrat ca șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, potrivit Profit.ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Anton Pisaroglu (35 ani) a lucrat la mai multe firme pe zonele de securitate și comunicare, inclusiv la cele ale lui Dobrescu, un controversat om de afaceri, membru al celebrului Grup de la Monaco. De asemenea, a lucrat la Firma Washington East West Political Strategies, firmă de consultanță înființată de Marshall Comins, care este și el partener la firma Stone Strategic Solutions SRL.

Viorica Dăncilă a pus piciorul în prag: Nu sunt la comanda nimănui

Potrivit Comisarul.ro, Cristian Burci ar fi noul consultant din umbră al premierului României, Viorica Dăncilă. Burci ar fi tot un apropiat al DIE/SIE, încă din tinerețe.

Alt element în puzzle: premierul Dăncilă l-a numit la sfârșitul lunii februarie pe Costin Mihalache în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru.

Absolvent al Academiei de Poliție, al unei Universități din China și al Colegiului Național de Apărare, fost consilier la o firmă din Teleorman, fost șef la CNADNR și la CFR, Mihalache ar fi preluat butoanele de la telecomanda care-o acționează pe Dăncilă.

Detalii despre ipoteza socantă aici

Mai multe articole despre:
SIE Viorica Dăncilă pisaroglu anton pisaroglu