MENIU

iPhone SE. Cum va arăta telefonul ce va fi lansat pe 15 martie

<p>WEEKEND Ce &icirc;nseamnă "S-ul" de la iPhone. Nimeni nu se aştepta</p>

Într-o lume în care toată lumea construieşte telefoane de peste 5 inchi, Apple pregăteşte lansarea unui smartphone cu care speră să relanseze tradiţionalul model de 4 inchi.

Botezat iPhone SE, modelul va avea specificaţii tehnice sub cele ale iPhone 6, fiind gândit să acopere o plajă de clienţi mai puţin interesaţi de performanţe, cât de preţ şi ergonomie.

Noul iPhone SE se doreşte a fi un telefon ceva mai ieftin şi optim pentru utilizatorii care îşi doresc un telefon mai mic, cu ecran de 4 inchi, pe care să poată să-l manevreze fără probleme.
Potrivit surselor neoficiale, iPhone SE va reprezenta un upgrade, o “ediţie specială” a clasicului deja iPhone 5s, al cărui preţ va fi redus, cu această ocazie, cu 50%, relatează GadgetReport.ro
Telefonul va arăta aproape identic cu iPhone 5s, cu excepţia sticlei care protejează ecranul, cu marginile rotunjite, a procesorului mai puternic, un A9, şi a camerei de 8MP. Ming-Chi Kuo, analist la KGI Securities, estima, recent, într-o informare către investitori, că iPhone SE va avea o cameră principală de 12 MP. Rămâne de văzut care versiune se va dovedi reală.
Citeşte continuarea pe GadgetReport.ro.

Mai multe articole despre:
lansare cum arata iPhone SE