MENIU

Familia Iorgulescu, anunț de ultimă oră după accidentul lui Mario: "Durerea noastră este mare"

<p>Familia Iorgulescu, anunț de ultimă oră după accidentul lui Mario: "Durerea noastră este mare"</p>
<p>Familia Iorgulescu, anunț de ultimă oră după accidentul lui Mario: "Durerea noastră este mare"</p>

Gabriela și Gino Iorgulescu au anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că vor face "tot posibilul" ca să ajute "din toate punctele de vedere familia greu încercată", în urma accidentului provocat, duminică, de Mario Iorgulescu, pe Șoseaua Chitilei.

Redăm, în continuare, mesajul familiei Iorgulescu:

"În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.
Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu,
Gabriela și Gino Iorgulescu."

Reamintim că Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa, duminică dimineaţă, cu un autoturism marca Aston Martin, pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc. Victima avea doi copii, două fete. În momentul accidentului, acesta se întorcea de la un priveghi.

Deși în comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km/h.

Mario Iorgulescu a fost operat de ugență și se află internat pe secția de Terapie Intensivă, la Spitalul Elias, din Capitală.

"A venit în șoc hemoragic, a fost admis imediat în sala de operație, o intervenție chirurgicală în sfera abdominală pentru controlul sângerării, are și contuzii pulmonare forte, a avut o ruptură de vase mari intraabdominale, cu sângerare importantă. Contuziile pulmonare nu au sancțiune chirurgicală, dar pot apărea complicații în zilele următoare. Este intubat, ventilat mecanic, este în stare gravă, dar stabilă.", spunea, în ziua accidentului, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Cine era tânărul de 24 de ani ucis fără vină de bolidul lui Mario Iorgulescu. Avea două fetițe

 

Mai multe articole despre:
Mario Iorgulescu