MENIU

Ionela și Marius Cozmiuc, cuplul de AUR din canotaj: „Ne încurajăm mereu, suntem unul în sprijinul altuia”

Ionela Cozmiuc - câștigătoarea medaliei de aur la proba de simplu feminin vâsle și soțul acesteia - Marius Cozmiuc, care, alături de Sergiu Bejan a adus aurul în România, la dublu rame, au vorbit, în direct la Realitatea PLUS, despre performanțele lor.

„A fost un moment foarte frumos. După multe concursuri la care nu am mai urcat pe podium, m-am bucurat să putem avea această performanță. Ne încurajăm mereu, suntem unul în sprijinul altuia”, a spus Ionela Cozmiuc. Sportiva de aur a spus că pentru următoarea perioadă și-au propus să se întoarcă la Snagov, să se pregătească pentru următoarele competiții.

„Pentru mine astăzi a fost o zi foarte încărcată, am avut emoții pentru Ionela. Am știut că va câștiga, dar tot am avut emoții.

Următorul concurs - campionatul din Cehia este foarte aproape. O să ne antrenăm pentru a obține un rezultat cât mai strălucitor”, a spus Marius Cozmiuc.

Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur în proba de simplu vâsle, categorie uşoară, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din sportivii Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a câştigat medalia de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Mai multe articole despre:
ionela cozmiuc marius cozmiuc aur