MENIU

Ionel Dancă: Felicitări președintelui PNL Bistrița-Năsăud și colegilor liberali bistrițeni, pentru opțiunea clară și sigură pentru Ludovic Orban

Ionel Dancă

Ionel Dancă a precizat că moțiunea lui Ludovic Orban, intitulată „Forța dreptei”, a fost votată sâmbătă de 57 de delegați din cei 59 de membri prezenți ai Comitetului Director Județean PNL din Bistrița-Năsăud. 

„Primul vot pentru moțiunile de la Congresul PNL din 25 septembrie vine din inima Ardealului și este pentru moțiunea PNL- Forța Dreptei a lui Ludovic Orban, în filiala PNL Bistrița-Năsăud. Moțiunea Președintelui Ludovic Orban a fost votată de 57 de delegați din 59 de membri prezenți ai Comitetului Director Județean PNL din Bistrița-Năsăud. Felicitări președintelui filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, și colegilor liberali bistrițeni, pentru opțiunea clară și sigură pentru cel care are calitățile și proiectele necesare pentru a conduce Partidul National Liberal spre noi victorii politice în urmatorii ani, în slujba românilor!”, a scris Ionel Dancă, sâmbătă, pe Facebook.

Mai multe articole despre:
ludovic orban ionel danca pnl