MENIU

Ionel Dancă: „Cei din „echipa câștigătoare” au uitat cum este în campaniile electorale, la munca de jos”

Ionel Dancă, acuzații la adresa celor din „echipa câștigătoare”. Foto/Dancă

Deputatul liberal Ionel Dancă îi acuză pe cei din echipa susținătoare a premierului Cîțu că au uitat cum este în campaniile electorale și se arată surprinși de faptul că echipa Orban face companie de mobilizare om cu om, zi de zi, până în ziua votului.

„Alături de Președintele Ludovic Orban, continuăm în aceste zile să vorbim cu membrii PNL pentru mobilizarea lor la Congresul unde se decide salvarea Partidului Național Liberal.
Se pare că unii colegi din #echipadistrugatoare au uitat cum este în campaniile electorale și se arată foarte surprinși de efortul nostru de a rămâne în permanență în contact cu membrii PNL.
Nici nu mă surprinde acest lucru pentru că unii dintre ei au fost absenți la ultimele alegeri parlamentare și in general la alegerile în care nu era o miză personală pentru ei.
Toți membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban știu că el așa face campanie, dintotdeauna, mobilizare om cu om, zi de zi, până în ziua votului și asa am dus împreună toate bătăliile politice care au fost câștigate de Partidul Naţional Liberal în ultimii 4 ani.
În realitate, surprinderea acestor colegi este falsă și arată de fapt teama lor de legătura permanentă a lui Ludovic Orban cu baza partidului. Iar teama lor este pe deplin justificată pentru că cei mai mulți delegați PNL care vor veni la Congres, cu care noi am vorbit, sunt deja convinși că singura opțiune rațională pentru salvarea Partidului Național Liberal este #LudovicOrbanPresedinte!”, a scris Dancă pe Facebook. 
 

Mai multe articole despre:
ionel danca ludovic orban pnl alegeri pnl