MENIU

Ionel Dancă acuză. Un deputat din echipa "SuperCîțu" l-ar fi îmbrâncit pe Ludovic Orban, chiar pe treptele sediului PNL

Deputatul PNL Ionel Dancă

Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a relatat un episod jenant care l-ar fi avut protagonist pe liderul PNL sector 4, Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, Dancă a relatat că acesta l-ar fi îmbrâncit pe Ludovic Orban, chiar pe scările sediului PNL din Alee Modrogan. Numele lui Pavel Popescu a mai fost legat de un incident asemănător: la alegerile din filiala S4, pe care o conduce, Ludovic Orban a fost bruscat de bodyguarzi aduși chiar de Popescu.

„E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, așa cum bine știm, în condiții total, să spunem, discutabile și inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-ați fi spus că voi intra în discuție cu un coleg care a bruscat președintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca președinte și modul în care a fost ales președinte, cu siguranță aș fi refuzat invitația, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi și colegul de discuție e un exemplu" a afirmat Dancă, invitat la un post TV.

Fostul șef al cancelariei premierul în vremea când Orban era la Palatul Victoria a continuat tirada la adresa susținătorilor lui Cîțu, pe care i-a acuzat de fariseism și de rele intenții în legătură cu viitorul partidului.

"Am asistat la nenumărate întâlniri și discuții în care colegul (P. Popescu - N.R.) venea la Ludovic Orban și-i spunea ”Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda”. Președintele îi răspundea: ”De ce îmi spui lucrurile astea? Că alți colegi nu le spun…(....)  Mulți din echipa de susținători ai lui Cîțu nu au demonsrat nimic în politică și distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulți liberali”, a mai afirmat Ionel Dancă.