MENIU

Ion Țiriac, în pericol să fie răpit chiar în acest an - Cine a făcut dezvăluirea

Ion Tiriac

Ion Ţiriac putea să fie răpit în acest an, anunţă jurnaliştii de la The Guardian.

Ţiriac a avut trei tentative de a se duce în Marea Britanie, pentru a-l vedea pe fostul număr 1 mondial. De fiecare dată, cererile lui au fost refuzate. Motivul invocat a fost unul incredibil. Omul de afaceri din România putea avea grave probleme. Printr-o situaţie similară a trecut şi managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp.
 
„Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, acolo unde fusese transferat în mai, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.

O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare, a spus el. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită„, au transmis cei de la theguardian.com, după ce au ascultat interviul oferit de triplul campion de la Wimbledon.

„L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol„, a dezvăluit Boris Becker.

 

Mai multe articole despre:
Ion Tiriac