MENIU

Ion Ţiriac: "Îmi demolează patinoarul". Anunţ oficial al CFR

Ion Tiriac

Ion Ţiriac a spus, astăzi, că "avem o problemă mititică. Ştiţi că urmează EURO 2020 şi că România găzduieşte trei meciuri. Se pare că vom avea o linie de tren care va trece prin patinoarul meu! Să nu-mi bage trenul în patinoar, că ar putea supăra câteva mii de copii".

În urma afirmaţiei făcute de Ion Ţiriac, site-ul realitatea.net a solicitat CFR SA punctul de vedere. 

Redăm comunicatul integral:

"CFR SA face urmatoarele precizari referitoare la informatiile apărute în presă, conform cărora “linia CF București Nord – Aeroport Internațional Henri Coandă București ar putea trece printr-un patinoar”:

În data de 13.07.2018 a fost semnat contractul sectorial de servicii pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional H. C. Bucureşti, în conformitate cu cadrul legislativ naţional şi european în vigoare. Prestatorul de servicii a demarat studiile de teren (topografice, geotehnice, etc.) precum şi alte activităţi specifice pentru a prezenta celor interesaţi variantele de traseu care vor fi analizate în cadrul studiului. În regim de urgenţă, acestea vor fi prezentate într-un Raport Special care să prezinte, avantajele şi dezavantajele, precum şi constrângerile fiecărei variante.

Menționăm că în acest studiu nu se vor afecta construcțiile existente, inclusiv patinoarul" este comunicatul remis de CFR SA, la solicitarea realitatea.net.

Ion Ţiriac a inaugurat patinoarul din Otopeni în 2016, cheltuind 3 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
CFR patinoar Ion Tiriac demolare patinoar tiriac