MENIU

Ion Ţiriac a oferit reţeta prin care poţi deveni miliardar în euro. Care e secretul lui

<p>Ion Ţiriac</p>

Ion Ţiriac se menţine pe primul loc în topul celor mai bogaţi români, pentru al patrulea an consecutiv, conform topului realizat de Capital.

Omul de afaceri are o avere de 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de nivelul consemnat în ediţia precedentă.

Prezent la Gala Capital cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansare, Ion Ţiriac şi-a ridicat premiul cel mare şi a vorbit despre investiţiile sale majore în sport.

“Eu nu am făcut nimic altceva decât să muncesc. Mi-am neglijat viaţa personală. În general nu sunt obişnuit cu premiile, chiar dacă din când în când mi se acordă, pentru că în general, fără falsă modestie, vă spun că nu le merit. Acest premiu îmi vine în citadela capitalului şi mi se acordă pentru anumite succese, pe care eu le găsesc minore, datorită investiţiilor în sport. Vă rog să vă daţi seama că noi cei de aici sunt privilegiaţi. Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă am fi la nivelul altei capitale, nu una care are un trecut de 100 de ani în lumea capitalisă. Budapesta are 22 de patinuare şi este un bun exemplu. Eu vă mulţămesc, apreciez premiul şi vă doresc cât mai mult capital, dar cât mai greu de câştigat cu mijloacele normale”, a mai spus cel mai bogat român pentru Capital.

Mai multe articole despre:
Capital Ion Tiriac