MENIU

Ion Țiriac își face lanț de benzinării. Cum arată noile stații care se bat cu OMV, Mol sau Rompetrol

<p>Tiriac Energy</p>
<p>Tiriac Energy</p>
Noile stații
<p>Benzinariile lui Tiriac</p>
<p>Benzinariile lui Tiriac</p>
<p>Benzinariile lui Tiriac</p>

Ţiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, a deschis săptămâna trecută primele patru benzinării dintr-o reţea de 50 la câte îşi propune să ajungă. Pe lângă acestea, miliardarul român va avea și 150 de noi staţii de alimentare fără personal.

Pe lângă investiţiile în viitoarele benzinării, Ţiriac Energy pompează 22,5 de milioane de euro în 150 de noi staţii fără personal.

Primele patru benzinării care operează sub brandul Țiriac Energy – Sincro au fost deschise la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, iar de anul acesta începe instalarea unor staţii fără personal.

Ţiriac Energy are în plan amplasarea a 150 de stații de carburant inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate și pe nevoia clienților de a alimenta ușor și în proximitate, care vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt, potrivit economica.net.

Compania îşi propune să rebranduiască benzinării independente şi vrea să atragă 50 de parteneri în acest proiect.

Lanţul de benzinării în franciză va funcţiona sub numele Ţiriac Energy - Sincro, iar cele patru staţii finalizate sunt poziţionate în Botoşani, Zalău, Şimleu-Silvaniei şi în comuna Dorobanţu din judeţul Constanţa.

În fiecare dintre cele patru staţii, investiţia în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro.

'În România există câteva sute de staţii fără brand, care deşi sunt bine amplasate nu au vizibilitatea şi forţa necesară pentru a ieşi în evidenţă în raport cu lanţurile deja recunoscute. Reţeaua în franciză Ţiriac Energy Sincro este soluţia la această problemă. Vizăm staţiile poziţionate atât în zone urbane, cât şi pe drumurile naţionale, pentru a crea o reţea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienţilor calitate în acord cu numele pe care îl poartă', a declarat Remus Hîrceagă, director general Ţiriac Energy.

Mai multe articole despre:
Ion Tiriac benzinărie benzinării