MENIU

Ion Cupă, dat afară de Tăriceanu, caută soluții pentru un proiect ALDE liberal

Ion Cupă, exclus din partidul lui Tăriceanu după ce a acceptat iluzia dată de Viorica Dăncilă, de a fi ministru în Guvernul PSD, caută soluţii pentru ca „proiectul pentru un ALDE liberal să meargă mai departe”.

Deputatul Ion Cupă, dat afară de Călin Popescu Tăriceanu, scrie, într-o postare pe Facebook, publicată vineri seara, că deciziile luate împotriva lui şi a altor colegi sunt nestatutare şi anunţă că va găsi soluţii „pentru ca proiectul pentru un ALDE liberal să meargă mai departe”.

„Dragi colegi, bătălia pentru salvarea ALDE continuă. Deciziile luate astăzi împotriva mea şi a altor colegi nu vor rămâne aşa. Ele sunt profund nestatutare şi au creat o puternică dezamagire în toate structurile partidului.

În urmatoarele zile, vom găsi soluţiile potrivite pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal să meargă mai departe. Inclusiv în Dolj. Aveţi încredere!”, a scris fostul preşedinte al ALDE Dolj.

Ion Cupă, membru al ALDE, a fost propus de premierul Viorica Dăncilă pentru a prelua funcţia de ministru al Energiei, după ce Anton Anton şi-a depus demisia din acest post.

El a fost exclus astăzi din ALDE alături de Teodor Melescanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu.

Mai multe articole despre:
null