MENIU

Ion Cristoiu aruncă bombă: Ciolacu ar cam vrea să plece, după cum a gestionat protestul. A vrut să-l "lucreze" pe Grindeanu

Ion Cristoiu este de părere că Marcel Ciolacu a avut de pierdut

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a criticat dur pe Marcel Ciolacu pentru felul în care a încercat să arunce în derizoriu criza provocată de protestul transportatorilor. Cristoiu a calificat drept o mare greșeală anunțul prin care comunicatorilor PSD li s-a interzis să vină la Realitatea Plus, dar a precizat că dincolo de mesajul explicit, decizia poate fi interpretată și ca o încercare de "a-l lucra" pe Sorin Grindeanu în interiorul partidului.

"Este o prostie uriașă, pentru că (prin comunicatul PSD - N.R.) legitimează Realitatea ca un post de opoziție. Nu sunt de acord cu ideea că Grindeanu ar fi șeful lui Ciolacu. Eu cred că l-a lucrat de i-a sunat apa în cap. Practic i-a pus în cap lui Grindeanu marea masă a liderilor PSD, interzicându-le să mai vină la televizor. Pe de altă parte, este o greșeală, un partid aflat la putere nu poate să se supere în felul asta. Asta dacă nu cumva Marcel Ciolacu, de fapt, a vrut să-l lucreze pe Grindeanu," a afirmat Cristoiu.

 

CRISTOIU: Ciolacu a ieșit la un post TV privat să ne spună ce vrea el, fără să fie deranjat

Jurnalistul a criticat și modul în care premierul a gestionat, la nivel de comunicare publică, protestul transportatorilor și fermierilor.

"Este inadmisibil ca Marcel Ciolacu să tacă 7 zile, timp în care era dator nu presei sau protestărilor, ci națiunii si apoi să vină să se exprime la un post tv particular, unde s-a simțit comod, a mințit cu nerușinare că nu este un bob de grâu ucrainean în România. Putea spună că a fost problemă, că din 400 de TIR-uri rămân în țară 50, că guvernul este și el interesat să se întâmple așat, pentru că astfel scade prețul pe piața internă.

A 2-a chestiune, cum este posibil ca premierul să ne giugiulească și să ne spună că el n-ar fi știut despre aceste probleme mai demult, că acum a aflat. (...)Nu era nicio problemă dacă spunea că, într-adevăr, sunt niște probleme, că vom lua măsuri, dar să spui că tu nu știai?!" a comentat analistul politic.

CRISTOIU: Cine guvernează până la europarlamentare iese pe locul 3

 

"Este un moment de criză, Ciolacu trebuia să ia mult mai în serios idea unui mesaj către națiune, aceste proteste sunt doar vârful aisbergului, guvernarea scârțâie, nu prea mai sunt bani. Ăsta este semnul grav, mai ales felul în care a încercat să ne tragă pe sfoară. Mie mi s-a părut că Ciolacu ar cam vrea să plece, după cum s-a comportat. Pronosticul meu este că cine se află la guvernare până în europarlamentare se află pe locul 3."

Mai multe articole despre:
ion cristoiu ciolacu grindeanu realitatea interzisa