MENIU

IOHANNIS, prima REACŢIE la atacul lui Băsescu

IOHANNIS, prima REACŢIE la atacul lui Băsescu

Preşedintele PNL, prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis, a declarat, luni seară, că, dacă preşedintele Traian Băsescu a lansat acuzaţii la adresa sa, acest lucru nu înseamnă că sunt adevărate, menţionând că afirmaţiile şefului statului arată de ce vrea să facă "altfel de politică".

Iohannis a fost întrebat cum vede acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu făcute luni seară. "Vedeţi, de asta vreau eu să facem altfel de politică în România. Eu m-am săturat de acest veşnic scandal, inutil, fără niciun fel de rezultat. Nu o să dau niciun răspuns, fiindcă nu acesta este stilul meu de a face politică", a afirmat liderul PNL.

El a fost întrebat cum vede acuzaţiile "foarte grave de corupţie". "Faptul că s-au făcut aceste acuzaţii nu înseamnă în niciun fel că sunt adevărate. Este exact felul de politică pe care vreau să-l schimb. Este simplu de tot, şi acesta este lucrul pe care îl voi face", a mai spus Iohannis.

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat cum vede episodul Grivco, reproşat de preşedintele Traian Băsescu. "Da, acuma povestea asta cu Grivco e cam veche şi cam fumată, cum se spune", a mai declarat Iohannis.