MENIU

Iohannis, mesaj pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat

<p>Iohannis, mesaj pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat</p>

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanlă de Facebook pentru elevii care susțin anul acesta examenul de Bacalaureat.

Iohannis le urează tuturor elevilor înscriși „mult succes” și își dorește ca aceștia să obțină „rezultate bune și foarte bune”.

"Astăzi începe examenul de bacalaureat și urez mult succes tuturor celor 137.344 elevi înscriși. Îmi doresc ca fiecare dintre voi să obțineți rezultate bune și foarte bune, bazate pe dedicarea voastră din toți acești ani. Însă, tot astăzi, peste 45.000 elevi din clasele a XII-a și a XIII-a nu vor intra în examenul de bacalaureat.

Cred că este nevoie să investim mult mai mult efort în a asigura tuturor elevilor un parcurs educațional complet și pe măsura potențialului lor. România nu își poate permite să lase un procent atât de însemnat din generațiile tinere fără o șansă reală de integrare în piața muncii la un nivel adecvat. Aștept ideile tuturor celor interesați în a creiona o viziune pentru a schimba această stare de fapt la www.romaniaeducata.eu!", a scrie preşedintele Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

 

BAC 2016 ROMANA ORAL. SUBIECTE la proba de debut la BACALAUREAT