MENIU

Iohannis, apostrofat de Olguța Vasilescu: „Dacă semnai să fiu ministru, drumul era făcut!”

Olguța Vasilescu încă nu a uitat că președintele nu a numit-o la Transporturi anul trecut după ce a demisionat special de la Ministerul Muncii pentru a prelua acest portofoliu. Fostul ministru al Muncii și apropiată a lui Liviu Dragnea l-a luat la rost pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a criticat lipsa drumului expres Craiova-Pitești. 

Olguța Vasilescu încă  îi reproșează că nu a numit-o la Transporturi anul trecut. În noiembrie 2018, Iohannis a refuzat să revoce anumiți miniștri propuși de Viorica Dăncilă pentru remanierea Guvernului. Printre ei și Olguța Vasilescu. Atunci Klaus Iohannis a refuzat să-i revoce pe miniștrii Paul Stănescu, Dezvoltare, și Lucian Șova, Transporturi, și să-i numească în locul lor pe Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu. În schimb i-a acceptat demisia de la Ministerul Muncii.

Ea a postat un mesaj pe Facebook în care îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă i-a plăcut drumul până la Craiova. Și îi transmite președintelui că, dacă o numea la Ministerul Transporturilor, până acum jumătate din drum era deja făcut.

„Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, pe Facebook.

Reacția vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Craiova, că PSD le-a promis românilor marea cu sare, însă nu a realizat nimic. Șeful statului a vorbit despre drumul către Craiova.

„Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Pitești la Craiova. M-am așteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Pitești. Dacă ați văzut-o voi, am văzut-o și eu. (...) Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin țară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic în realitate”, a declarat Iohannis la Craiova.

Klaus Iohannis, la Craiova: PSD, pentru România, a fost și este o catastrofă!