MENIU

Ioana Mihăilă a dat startul maratonului vaccinării Guvernului Cîțu - Unde a fost ministrul Sănătății

Ioana Mihăilă a dat startul maratonului vaccinării Guvernului Cîțu - Unde se află ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, este primul membru al Guvernului care participă la maratonul de vaccinare de sâmbătă anunțat de premierul Florin Cîțu. Ministrul Sănătății s-a aflat în localitatea Vedea din județul Giurgiu. Vizita face parte din acțiunea demarată de premierul Florin Cîțu, pentru accelerarea campaniei de vaccinare. 

Ministrul Ioana Mihăilă a discutat cu localnicii, înainte de intrarea în Școala gimnazială din Vedea.

În centrul de vaccinare a discutat cu medicii de la centrul de vaccinare, precum și cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. 

Oamenii se pot imuniza anti-COVID-19 doar cu buletinul, iar ministrul Ioana Mihăilă va discuta cu aceștia despre beneficiile vaccinării.

La ora 10.00, ministrul Sănătății a făcut o scurtă declarație de presă, alături de primarul localității Vedea și de directorul DSP.

„Este o zi specială, le mulțumesc locuitorilor Vedea că au venit în număr atât de mare și că au încredere. Este clar că vaccinul ne poate scăpa de pandemie. Cred că ce s-a întâmplat aici ne arată că culoarea politică nu contează, religia nu contează, vârsta nu contează, și dacă oamenii se implică, lucrurile merg mai bine. Nu e ușor, dar va fi din ce în ce mai dificil de acum înainte pentru că trebuie să începem să vaccinăm în mediul rural mai activ și mai mult”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă laa ieșirea din centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din Școala gimnazială din Vedea.

Mai mulți miniștri se află sâmbătă, 22 mai, în centre de vaccinare din întreaga țară, în cadrul unui demers de impulsionare a campaniei de vaccinare. Premierul Florin Cîțu va vizita Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan București.

Miniștrii Cabinetului Cîțu - prezenți sâmbătă în centre de vaccinare din întreaga țară. Unde va fi premierul