MENIU

Ioan Niculae rămâne ÎNCHIS. Judecătorii au respins eliberarea condiționată - Decizie DEFINITIVĂ

Ioan Niculae rămâne în penitenciar

Ioan Niculae rămâne în penitenciar. Tribunalul Constanţa i-a respins, marţi, cererea de liberare condiţionată, iar decizia este definitivă.

„Admite contestaţia declarată de către D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa împotriva sentinţei penale nr.2420/10.11.2021, pronunţata in dosarul nr.7971/256/2021 al Judecătoriei Medgidia. Desfiinţează sentinţa penală contestată şi, soluţionând cauza, respinge, ca neîntemeiată, propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Niculae Ioan. Stabileşte termen de 3 luni, la expirarea căruia propunerea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită. Înlătură din sentinţa penala contestată dispoziţiile de admitere a propunerii de liberare condiţionata şi de punere în libertate a condamnatului”, se arată în minuta instanţei. 
 
Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă. 

Pe 18 februarie 2021, patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Mai multe articole despre:
ioan niculae inchisoare condamnare gratii