MENIU

Ioan Becali a fost eliberat condiţionat. Decizia este definitivă

Ioan Becali a fost eliberat condiţionat, anunţă Realitatea Tv. Decizia magistraților de la Tribunalul Ilfov este una definitivă.

Decizia este definitivă. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv, în martie 2014,  la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

El a fost condamnat de asemenea la doi ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată şi doi ani interzicerea drepturilor constând în calitatea de agent licenţiat sau de reprezentant al unui club de fotbal.

Curtea de Apel i-a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de trei ani şi şase luni de închisoare, la care i-a adăugat un spor de doi ani şi zece luni închisoare, urmând să execute pedeapsa de şase ani şi patru luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor constând în calitatea de agent licenţiat sau de reprezentant al unui club de fotbal, pe o durată de doi ani, după executarea pedepsei închisorii.

Totodată, i-a aplicat inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor constând în calitatea de agent licenţiat sau de reprezentant al unui club de fotbal.