MENIU

Mohammad Murad: "E normal ca oamenii de afaceri să stea la masă cu politicienii"

Aflat la deschiderea propriului hotel, omul de afaceri Mohammad Murad a spus că oamenii de afaceri din România au nevoie de un sprijin din partea statului român. La discursul inverstitorului au asistat și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și premierul României, Mihai Tudose, prezență aplaudată de investitor pentru că acest lucru denotă o "normalitate". 

Omul de afaceri a declarat că el, la deschidere, a văzut ”normalitate”, având în vedere că în aceeași sală s-au aflat oameni de afaceri și oameni politici. 

”Când mă uit în sală, încep să văd o normalitate. Oameni de afaceri, cu o clasă politică, cu presa, toți în aceeași sală. Să fie cât mai dese aceste momente. Avem nevoie de dovezi, nu numai de vorbe, avem nevoie de curaj”, a  spus omul de afaceri, care a îndemnat politicienii să fie mai ”curajoși” și ”să ia decizii”. 

”Mă simt din nou în mare putere să mai fac încă trei hoteluri. Întotdeauna am zis că avem un sprijin moral... oamenii de afaceri au nevoie de un sprijin din partea statului român. Avem nevoie să stăm la o masă, să discutăm, să căutăm cea mai bună soluție”, a spus Murad în fața oamenilor aflați la recepția de deschidere a hotelului său.

”De multe ori suntem acuzați că nu suntem corecți, că suntem într-un fel sau altul hoți. Eu vreau să recunosc că așa suntem: suntem hoți de idei. Furăm idei să aducem în România. Suntem lacomi, da, recunosc, eu sunt lacom... lacomi de a arăta că iubim România”, a mai declarat Mohammad.

Totodată, investitorul a lansat și un atac la fostul președinte al României, Traian Băsescu, care a ”creat 67 de instituții care bagă firmele în faliment”.

Referitor la taxa de solidaritate, Mohammad Murad a spus că este de acord cu aceasta atâta timp cât aduce bunăstare românilor.

La inaugurarea hotelului Phoenicia Royal din stațiunea Mamaia au paritcipat sute de oameni, printre care și politcieni importanți, dar și oameni de afaceri străini, dornici să investească în România.

 
Mai multe articole despre:
hotel investitor om de afaceri mohammad murat