MENIU

Învăţătoare din Vaslui, săltată de mascaţi. "Sare la bătaie, scoate cuţitul!"

O învăţătoare din localitatea vasluiană Tătărani a fost ridicată de mascaţi, acuzată fiind că ar fi coordonatoarea unui grup care face contrabandă cu ţigări. Mai mult, în trecut, aceasta ar fi bătut mai mulți consăteni şi şi-a atacat o vecină cu cuţitul.

Alina Mădălina Idriceanu este învăţătoare suplinitoare la Şcoala Băltaţi. Recent însă, tânăra în vârstă de 26 de ani a fost prinsă cu masina "căptuşită" cu pachete de ţigări, la vama Albiţa, iar interceptările au arătat că ea era coordonatoarea grupului de traficanti.

Astfel, zilele trecute, mascatii au "săltat-o" în urma descinderilor ample, efectuate de Politia de Frontieră. Opt persoane, faţă de care s-au adunat probe privind fapte de contrabandă cu ţigări, au fost reţinute în acelasi dosar şi arestate pentru 30 de zile de instanţa de la Huşi, scrie presa locală. Ulterior, învăţătoare şi celelalte şapte persoane au fost eliberate sub control judiciar. Aşadar, tânăra se va întoarce la catedră.

Se pare însă că Alina Idriceanu a mai avut în trecut şi alte probleme cu legea. Are la Primărie amenzi de aproape 10.000 de lei, a fost condamnată penal pe fond pentru că şi-a agresat doi consăteni şi, mai mult, şi-ar fi atacat cu cuţitul o vecină.

"A sărit cu cuţitul la o vecină de-a ei, Silvica. A fost condamnată la amendă penală, la Huşi, în valoare de 2000 lei, după ce a bătut doi băieţi din sat. Chiar şi poliţistul care a oprit-o la control a avut scandal cu ea", spun oficialii locali.

"Nu e proastă deloc şi e chiar frumoasă, dar e o pacoste! Sare la bătaie, scoate cuţitul, face contrabandă şi are multe procese", mai povestesc sătenii.