MENIU

Invata sa mananci corect in functie de grupa ta sanguina! Iata ce sa incluzi in dieta!

Daca vrei sa fii sanatoasa, sa nu te ingrasi si sa traiesti mai mult, incearca sa mananci in functie de grupa ta sanguina.

Peter D'Adamo, autorul cartii "Eat Right for Your Type: The individualized Diet Solution to Staying Health, Living Longer, & Achieving Your Ideal Weight", crede ca grupele de sange au nevoie de anumite feluri de mancare. Iata ce alimente sustine ca ar trebui sa consumi, informeaza kfetele.ro.

1. Grupa A: La inceput, oamenii cu aceasta grupa sanguina erau vegetarieni. Deci, daca vrei sa fii mai sanatoasa, evita carnea, mananca multe fructe, legume, leguminoase si cereale integrade.

2. Grupa 0: Este cel mai vechi tip sanguin si are nevoie de proteine. Trebuie sa mananci carne de pui, peste si legume. Evita cerealele si lactatele. Mananca mai multa carne rosie, fructe de mare, kale, spanac si broccoli.

3. Grupa B: Oamenii cu acest tip sanguin au cel mai versatil sistem digestiv, deci ar putea manca orice. Ar trebui sa evite totusi porumbul, linte, rosiile, alunele si semintele de susan.

4. Grupa AB: Oamenii cu aceasta grupa de sange sunt o enigma. Ar trebui sa se axeze pe tofu, fructe de mare, lactate, curcan, legume, fasole, pepeni, smochine, mere, banane si legume.

Mai multe articole despre:
medici dietă alimentaţie grupe sanguine