MENIU

Inundațiile din țară: tânăr găsit mort în apele râului Vișeu. Un deal s-a prăbușit din cauza aluviunilor

Inundațiile produse de ploile torențiale au făcut prăpăd în mai multe județe din țară. Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort în râul Vișeu din județul Maramureș. Tot acolo un deal s-a prăbușit din cauza aluviunilor și casele oamenilor au fost luate de ape. Și la Cluj a plouat torențial toată noaptea trecută și mai multe străzi și case au fost inundate. 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort în apele râului Vișeu din județul Maramureș. Un martor a sunat la 112 imediat ce a văzut cadavrul plutind pe apă. Pompierii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Din primele cercetări, victima ar fi vrut să traverseze pe malul celălalt și a fost prins de viitură.

Și la Borșa, mai multe gospodării au fost luate de șuvoaiele de ape venite de pe versanții munților. Pompierii au venit cu motopompe.

La Crasna Vișeului un deal a luat-o la vale și a blocat albia unui pârâu. Din acest motiv apa a luat-o prin curțile oamenilor. În zona sunt trimise și echipaje de muncitori cu excavatoare.

În Dej, județul Cluj, a plouat torențial noaptea trecută și mai multe străzi au fost inundate. Pompierii din zonă au intervenit cu motopompe pentru a scoate apa de pe străzi și din gospodăriile oamenilor. Meteorologii spun că toată zona Transilvaniei se află sub avertizări de vreme extremă. 

 

Mai multe articole despre:
inundatii aluviuni inec aluviuni ploi torentiale