MENIU

I-a cerut bani fostului soţ. Răspunsul lui? Îţi dau lacrimile

Un tânăr a scris pe contul său de Facebook despre o întâmplare care tocmai se petrecuse la fast-food-ul unde el lua masa. Mii de utilizatori au mărturisit că au plâns când au citit-o.

Tânărul a povestit că la masa de alături se afla, de câteva ore, o femeie care părea că aștepta ceva. La un moment dat, pe ușă intră un bărbat de mână cu un copil în vârstă de circa trei ani. ”Trebuia să-l aduci acum o oră”, i-a reproșat femeia. ”Eh, acum e aici, uite-l”, i-a replicat bărbatul, pregătindu-se să plece.

Înainte să iasă pe ușă, femeia l-a întrebat dacă îi poate da câțiva dolari ca să-și cumpere și ea un burger. ”Am bani doar pentru mâncarea copilului”, a adăugat ea. Bărbatul a ridicat din umeri. ”Asta e, stai flămândă”, i-a răspuns el.

”Femeia a mers cu fiul ei să comande mâncarea pentru el, însă nu i-au ajuns banii. L-a luat pe cel mic, au mers la mașină și s-au întors cu cei câțiva cenți care lipseau. În timp ce copilul mânca, mama sa l-a întrebat dacă poate lua și ea un cartof prăjit de la el, iar el i-a dat din cel pe care tocmai îl mușcase. 

M-am dus la ospătar și i-am spus să pregătească doi burgeri mari, cartofi prăjiți și suc pentru femeie, pe care le-am plătit eu. L-am rugat să nu-i spună din partea cui sunt. Apoi, am luat un șervețel și i-am scris 'Ține capul sus și mergi înainte. Poți să reușești. Vei reuși'.  L-am rugat pe chelner să-i dea și acest bilet femeii, odată cu mâncarea.

Când comanda a ajuns la ea și a citit ce am scris pe șervețel, a izbucnit în lacrimi. Viața e grea uneori. Gesturile de generozitate chiar contează”, a scris tânărul, pe Facebook, potrivit lifehack.org.

Mai multe articole despre:
mâncare copil bani mesaj fast food Facebook