MENIU

Întorsătură bizară de situaţie, la Cluj. Ce i-a făcut un hoţ unui bărbat care l-a surprins

Un bărbat din Turda, care are mai multe furturi la activ, a ajuns 30 de zile după gratii. La ultima "lovitură", deși nu a furat nimic, a dat cu spray lacrimogen în ochii unui bărbat care l-a surprins ieșind dintr-un bloc.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat, depistat şi reţinut un bărbat care ar comis mai multe infracțiuni contra patrimoniului.

Potrivit polițiștilor clujeni, în noaptea de 29 spre 30 martie, bărbatul de 27 de ani a fi pătruns, prin forțarea lacătelor, în două boxe de la subsolul unui bloc de pe strada Libertății, din Turda. La ieșire din imobil, bărbatul a fost surprins de către proprietarul unei boxe, împotriva căruia ar fi utilizat un spray iritant-lacrimogen pentru a scăpa.

În urma verificării celor două boxe, nu s-a constat lipsa unor bunuri, ci doar răvășirea acestora. După ce persoana vătămată a făcut sesizare, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe hoț, iar în urma cercetărilor au constatat că acesta mai avea cel puțin alte două furturi la activ, scrie citynews.ro.

Astfel, în perioada 17-22 martie, bărbatul din Turda a pătruns prin efracție într-o unitate de unde a fi  sustras componente P.C., în valoare de circa 700 de lei, precum și într-un garaj din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri de circa 1.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, precum și pentru recuperarea prejudiciilor create, sub coordonarea unității de parchet competente.

Mai multe articole despre:
hoţ Turda spray lacrimogen spray lacrimogen hoţ