MENIU

Interviu exlcusiv. Soţia poliţistului pedofil, mărturii inedite

Soția polițistului pedofil face dezvăluiri! Ea a vorbit, într-un interviu in exclusivitate pentru Realitatea TV despre felul în care se comporta bărbatul în timpul în care era cu ea. Pe de altă parte, femeia aduce acuzatii anchetatorilor. Spune ca in timpul percheziţiilor care îl vizau pe Eugen Stan, i-a disparut verigheta. Motiv pentru care le-a cerut procurorilor să investigheze furtul. 

Femeia spune că nu i s-a părut nimic anormal în comportamentul lui Eugen Stan. Asta deşi primul caz de agresiune sexuală de care este acuzat datează din 2009, iar colegii îl porecliseră Violatorul... Ea crede că bărbatul, dacă va fi găsit vinovat ar trebui internat la psihiatrie.

Soția lui Eugen Stan povesteşte că acesta a suferit un șoc puternic în momentul în care banca l-a dat afară din casă pentru că a girat împrumutul altei persoane.
Psihologii spun că aceste probleme nu ar trebui să influenţeze comportamentul sexual deviant. În interviul pentru Realitatea TV, soţia poliţistului pedofil acuză anchetatorii care au participat la percheziții că i-au vandalizat casa.

"Nu m-au lăsat absolut deloc să mă mișc. M-au pus pe fotoliu, pe canapea. Și-atunci am întrebat. Unde mi-e ceasul și verigheta. Ceasul era aici și verigheta nu mai era. Apoi mi-a zis să stau acolo nemișcată: „Stați nemișcată că dacă nu, vă punem cătușele”.

 

Poliția Capitalei nu a răspuns dacă, în urma plângerii făcute de femeie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a demarat o cercetare internă.

Cazul lui Eugen Stan a scandalizat toată țara. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un bloc bucureștean în timp ce pipăia niște copii. După ce s-a aflat că este polițist la Brigada Rugtieră, șeful său direct a rămas fără funcție, iar șeful Poliției Române a fost înlocuit. Bărbatul a fost acuzat și de alte două cazuri de agresiune sexuală comise în 2009 și 2016. 

Mai multe articole despre:
măsuri guvern decizii politist pedofil Eugen Stan