MENIU

Intervenție spectaculoasă pe Siret a pompierilor pentru salvarea unui cățel - Imagini emoționante | VIDEO

Momente emoționante au fost surprinse pe râul Siret. Un câine a fost salvat de pompieri în ultimul moment, după ce a căzut în apele înghețate, anunță Realitatea PLUS. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional. 

Patrupedul se plimba pe suprafața înghețată a lacului, atunci când gheața i-a cedat sub picioare și a căzut în apă. A fost necesară intervenția pompierilor, după minute în șir în care animalul a încercat să iasă din apă. În cele din urmă, blănosul a fost scos la mal, relatează Realitatea PLUS. Pompierii au dus animalul la un loc sigur, l-au hrănit și l-au încălzit, iar acum se află în afara oricărui pericol.

„Salvatorii de la Garda de Intervenție Siret au ajuns imediat la fața locului, au întins o scară culisabilă, iar un pompier a prins cățelul slăbit și l-a adus la mal.
Era paralizat de frig și nu mai putea nici să-și miște picioarele din spate. Pompierii suceveni l-au luat în grija lor și l-au adus la sediul subunității. L-au hrănit și l-au încălzit, până ce micul patruped și-a revenit”, a transmis IGSU - Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
 
 
 .
Mai multe articole despre:
catel salvat pompieri isu igsu isu suceava