MENIU

Interpreta hitului Lambada a murit. Loalwa Braz Vieira a fost găsită carbonizată în mașina sa

Interpreta hitului mondial Lambada, Loalwa Braz Vieira, a fost găsită moartă carbonizată, transmite joi France Presse, citând poliția braziliană.

Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, ajunsă acum la vârsta de 63 de ani, a încetat din viață. Cântăreața a fost găsită carbonizată în mașina sa la Saquerema, în regiunea Rio de Janeiro.

Poliția ar fi precizat că, inițial, pompierii au răspuns unui apel pentru stingerea unui incendiu într-o casă care ar fi chiar domiciliul cântăreței - informație neconfirmată oficial. Ulterior, un alt apel a anunțat că o mașină aflată în apropierea locuinței este și ea în flăcări. 

Pompierii au descoperit în mașina incendiată trupul cântăreței. Aceleași informații ajunse pe surse în presa braziliană precizează că doi oameni ar fi fost văzuți în casa cântăreței. O anchetă este în curs pentru stabilirea cauzelor exacte ale incendiilor. 

Loalwa Braz Vieira s-a născut la Rio de Janeiro într-o familie de muzicieni și și-a început cariera la 13 ani.

A cunoscut succesul internațional mulțumită hitului Lambada, ajuns în topurile din mai multe țări, inclusiv România. În grupul Kaoma a activat din 1989 până în 1999.

Artista a vândut peste 25 de milioane de discuri.

Mai multe articole despre:
lambada kaoma