MENIU

Interpelări în zadar. Premierul Dăncilă, în topul celor care nu răspund

Interpelări în zadar. Premierul Dăncilă, în topul celor care nu răspund 

Guvernul a primit în primele şapte luni ale anului peste două mii de solicitări de la Parlament pentru explicaţii pe diverse subiecte. Nu toate au primit însă răspuns, deşi regulamentul Camerei Deputaţilor prevede că Guvernul trebuie să răspundă în cel mult două săptămâni.   

Potrivit Mediafax, 252 de cereri formulate de parlamentari au rămas fără răspuns. Cei mai mulţi aleşi au vrut să afle despre pregătirile în anul Centenar, proiectele de infrastructură şi măsurile luate pentru sprijinirea persoanelor cu handicap.

În topul celor care nu au primit răspuns la interpelări se află liderii Opoziţiei - preşedintele PMP, Eugen Tomac, cel al USR, Dan Barna, dar şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan. Şi aleşii PSD au trimis 46 de întrebări la care nu au primit un răspuns. Mediafax notează că cele mai multe interpelări şi întrebări care nu au primit răspuns le are ministrul Culturii, George Ivaşcu -cu 47, urmat de ministrul Transporturilor, Lucian Şova - 46 şi premierul Viorica Dăncilă - cu 27 interpelări. 

Mai multe articole despre:
guvern interpelari Dancila