MENIU

Internauții au reacționat imediat! Iată ce ținută a purtat o reprezentantă a Rusiei

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a căpătat notorietate pe rețelele de socializare, în ultimele zile, după ce a publicat o imagine în care poartă haine ca cele ale femeilor musulmane.

”În Arabia Saudită. Am fost întrebată dacă vom respecta îmbrăcămintea locală și am spus: sigur că da”, a fost mesajul publicat de Zakharova pe Facebook, alături de imaginea în care apare îmbrăcată în ținuta conservatoare a femeilor din Arabia Saudită, informează alarabiya.net.

Întrebată de un internaut de ce s-a îmbrăcat așa, purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse a explicat: ”Pentru că tradițiile noastre acceptă toleranța caracteristicilor și tradițiilor altor popoare”.

Maria Zakharova face parte din delegația care l-a însoțit pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, într-o vizită în Arabia Saudită în cadrul căreia s-a discutat despre problemele regionale și despre modalități de intensificare a cooperării dintre cele două state.

Multe dintre femeile celebre care au vizitat de-a lungul timpului Arabia Saudită au renunțat la a folosi hijab-ul după ce s-a renunțat la regula care impunea vestimentația conservatoare. Printre acestea, Ivanka Trump, Michelle Obama și Hillary Clinton.

Mai multe articole despre:
Rusia reprezentanţă purtatoare de cuvant