MENIU

Interlopul Sandokan s-a PREDAT live pe Facebook - El a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat

Imagini incredibile au fost surprinse la Inspectpratul Județean Gorj, acolo unde un temut interlop din Gorj s-a predat poliției și a transmis momentul live pe Facebook. Acesta a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat. 

Cu bagajul în mână și însoțit de câțiva apropiați, Marinică Bonculescu, zis Sandokan s-a predat la sediul IPJ Gorj. 

„Ca să nu mă mai dea băieții în urmărire, știți, că sunt acasă. Voiau să mă ia cu mascații. Băieți, vă doresc o zi bună! Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea!”, a spus acesta.

Temutul Interlop din Gorj a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Alături de acesta au intrat în spatele gratiilor și fiul lui Marius Nișciuc pentru 6 ani și nepotul Răzvan Căldăraru pentru 5 ani și două luni.

Condamnările celor trei vin după o bătaie la o petrecere, unde au vrut să se răzbune pe un rival. Agresorii au folosit pistoale, macete și alte arme, iar două persoane au fost grav rănite.

 

Mai multe articole despre:
interlop predat facebook