MENIU

Interlopi încătușati în trafic după ce au vândut droguri. Momentul arestării, viral pe TikTok - VIDEO

Sursa foto: Captură video / TikTok

Mai mulți interlopi ce vindeau droguri în Brașov au fost prinși în trafic. Momentul arestării a fost surprins de martori și postat pe rețelele sociale. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus urmărirea penală a șapte persoane pentru trafic de droguri. Persoanele în cauză au fost surprinse în timp ce vindeau, în municipiul Braşov, peste 2.000 de tablete de ecstasy.

Conform unui comunicat al DIICOT transmis, vineri, Agerpres, procurorii au decis, joi, arestarea pentru 24 de ore a șase persoane și măsura controlului judiciar față de o a șaptea, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de mare risc. 

Măsurile au fost dispuse după ce au fost prinse în flagrant cele șapte persoane vânzând 2.150 de tablete de ecstasy din mașinile lor de lux. Patru mașini de lux au fost blocate în centrul Brașovului, iar dealerii au fost încătușați de mascații antidrog, în aplauzele trecătorilor.

Imaginile au devenit virale pe TikTok.

@alexandrudumbrava56 #diicot #coresi#sifoane ♬ sunet original - AlexandruDumbrava47

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august - septembrie 2022, trei dintre inculpaţi au comercializat consumatorilor din Bucureşti şi judeţele Prahova şi Braşov droguri de mare risc, iar ceilalţi patru inculpaţi intermediau relaţia cu consumatorii şi asigurau locaţiile unde se efectua tranzacţia", menționează anchetatorii. 

Potrivit DIICOT, în cursul zilei de vineri a fost înștiințat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă a şase dintre persoane. 

Mai multe articole despre:
interlopi incatusati droguri brasov