MENIU

Întâmplare incredibilă pentru o fată din Moldova. A mers la cosmetică şi s-a trezit într-un coşmar

O femeie a depus plângere la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor din Republica Moldova, acuzând că a căzut în plasa unor escroci. Femeia spune că a fost înşelată de o firmă care propune servicii de cosmetică.

Potrivit informaţiei Agenţiei pentru Protecţia Consumatorilor din Chişinău, clientele erau invitate la o procedură de cosmetică gratuită. Aici cosmeticienii le convingeau că starea tenului lor este precară şi că produsele propuse de salon le pot ajuta. Femeia care a depus plângerea susţine că s-a trezit cu un contract de împrumut în sumă de peste cinci mii de lei şi că nu îşi aminteşte cum acesta fost semnat. Femeia acuză că a fost „supusă constrângerii psihice” pentru a semna contractul de achiziţionare a unui set de produse cosmetice. Abia a doua zi a realizat acest lucru, s-a întors la această companie pentru a cere rezilierea contractului, dar a primit refuz. După ce a depus o petiţie la APC, inspectorii au reuşit soluţionarea conflictului, contractul a fost reziliat.

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor recomandă persoanelor să nu ezite și să depună plângeri atunci când li se încalcă drepturile în calitate de consumator.

sursa

Mai multe articole despre:
cosmetică înşelătorie salon cosmetică