MENIU

Întâmplare halucinantă la Spitalul de Psihiatrie din Timişoara. Eroii: un grup de tunisieni

<p>Mascaţii au greşit adresa la care trebuiau să facă percheziţii. Este şocant ce a urmat</p>

Circ monstru la Spitalul de Psihiatrie de pe Văcărescu, duminică în amiază mare. Trei tunisieni au făcut un adevărat dezastru la intrarea în clinică. Mai întâi s-au luat la harta cu paznicul unităţii medicale, întrucât acesta nu le-a permis să viziteze o pacienta care era iubita unuia dintre ei.

Când agentul le-a spus că nu-i lasă să între, tunisienii au început scandalul. L-au înjurat, l-au bruscat şi l-au făcut cu ou şi cu oţet. La un moment dat, au decis să spargă uşa, să pătrundă şi să o ia pe femeie din spital. Speriat, paznicul a dat alarma.

Când jandarmii au ajuns la faţa locului au găsit mai multe geamuri sparte, uşa zgâriată şi tencuiala din jur căzută, semn că asaltul a fost unul violent. Când i-au văzut pe oamenii legii, cei trei agresori s-au potolit brusc, scrie opiniatimisoarei.ro.

Jandarmii au cerut ajutorul unui echipaj SMURD pentru a-i acordă îngrijiri medicale unuia dintre scandalagii, deoarece se rănise în timpul atacului.

Poliţiştii de la Secţia 3 le-au întocmit agresorilor acte de sesizare pentru distrugere. Cu toţii aveau drept de şedere pe teritoriul României.

Mai multe articole despre:
Timişoara circ spitalul de psihiatrie