MENIU

Întâmplare bizară, trăită de un șofer, pe un drum din județul Cluj: o cămilă i-a tăiat calea! Val de ironii pe internet - VIDEO

Cămilă/ Captură video TikTok

Un șofer a avut parte de o surpriză uriașă în timp ce conducea pe un drum din județul Cluj. O cămila i-a tăiat calea! Bărbatul a crezut inițial că nu vede bine, dar ulterior s-a convins că totul este cât se poate de real. 

Bărbatul conducea pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu atunci când în fața sa a apărut cămila cu o cocoașă. A scos telefonul din buzunar și a filmat momentul inedit, apoi l-a postat pe TikTok cu titlul: "De când avem cămile în Cluj?".

@dru26x Fain la Cluj 🤣😳 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like ♬ original sound - Dru26x

Răspunsul l-a aflat ulterior. Cămila ar fi “evadat” de la un resort din zonă, potrivit stiridecluj.ro. Reprezentanții acestuia ar fi declarat că au adus-o din Austria, întrucât se pregătesc să înființeze acolo un parc zoo.

”O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au transmis reprezentanții complexului turistic, potrivit sursei citate.

Imaginile postate pe internet au stârnit zeci de comentarii. Unii au spus că e normal să apară astfel de animale pe drumurile județului: “La ce prețuri sunt cred și eu ca încep să apară și din astea”. “A auzit cum că la Cluj e mai scump ca în sărăcia aia de Dubai”, a comentat altcineva.

Mai multe articole despre:
camila camila drum cluj cluj