MENIU

Întâlnire de urgență la Palatul Victoria | Nicolae Ciucă a convocat miniștrii în prima ședință de la preluarea mandatului de prim-ministru interimar

Nicolae Ciucă

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a convocat ministrii într-o ședință informală. Discuțiile de la Palatul Victoria au avut loc marți, iar prim-ministrul a transmis prioritățile pe care le are pentru perioada următoare.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a condus, marți, prima ședință de când a preluat mandatul. Acestea le-a prezentat miniștrilor planurile pe care le are pentru mandatul provizoriu. Printre acestea se numără campania de vaccinare anticoronavirus și finalizarea bugetului de stat.

El a declarat că va continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de criză.

”Urmare a deciziei președintelui României, începând de ieri am preluat conducerea interimară a Guvernului până la formarea noului executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei de COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare. Vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de criză.

Ne vom focaliza atenția pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021. Voi continua să asigur atribuțiile de ministru al Apărării”, a declarat prim-ministrul interimar, marți.

Nicolae Ciucă este succesorul lui Ludovic Orban, care a demisionat ieri, argumentând că decizia sa are un obiectiv precis: începerea negocierilor pentru un nou guvern în urma rezultatelor obținute la alegerile parlamentare desfășurate duminică, 6 decembrie.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca noul premier interimar