MENIU

Inspectorii școlari, laude și regrete pentru Liviu Pop

<p>Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop</p>

Inspectorii școlari au ajuns să îl regrete pe fostul ministru al Educației. Pe un grup de whatsapp, aceştia i-au adus laude lui Liviu Pop. Nu este bine ca un ministru al Educației să facă greșeli gramaticale, au scris inspectorii şcolari, cu referire directă la noul ministru Valentin Popa. Interesant este că şi inspectorii s-au întrecut în greşeli gramaticale.

Mandatul ministrului Liviu Pop la Educație s-a încheiat și inspectorii școlari s-au întrecut să-l laude.

”Doresc să vă mulțumesc dumneavoastră personal, pentru tot ce ați realizat în scurta perioadă cât ați condus destinele educației în România. V-am cunoscut drept o persoană dinamică, activ, curajos, perseverent, dedicat rezolvării problemelor din educație, eforturi depuse pentru satisfacerea nevoilor școlii. Am fost norocoși că am avut oportunitatea să lucrăm cu o personalitate excepțională ca dumneavoastră”, spune unul.

”O impresie extraordinară a făcut Liviu Pop la Târgu Jiu, când oamenii revoltați, după expunerea ministrului, după ce au văzut că stăpânește problemele, că are o viziune despre sistemul education românesc, au recunoscut competența, prin aplauze”, a scris un alt inspector.

”Inițiativele și proiectele domneavoastră aduc plus valoare învățământului românesc. Niciodată nu știm ce ne rezervă viitorul!Asa că, vă dorim mult succes în tot ceea ce veți întreprinde și așteptăm ziua când veți reveni pe funcția de ministru al educației”, a mai spus un inspector.

Un inspector școlar a confirmat pentru Realitatea TV opinia bună despre Liviu Pop, împărtășită deja online. ”O percepție pozitivă din partea mea și asta nu mă ascund că am și scris-o pe unde am putut. Pentru sistemul educațional românesc, noi, eu l-am perceput ca fiind un ministru bun”, a spus acesta

Singura critică pe care au exprimat-o oamenii din sistem a avut legătură cu greșelile gramaticale ale miniştrilor Educaţiei: ”Sigur că este bine să nu fie făcute asemenea greșeli, dar depinde de context, de situație, de starea emoțională și mulți alți factori”.

 
Mai multe articole despre:
Liviu Pop inspector școlari